Последно за годината заседание на Общински съвет - Болярово
Последно за годината заседание на Общински съвет - Болярово / Общински пресцентър Болярово

Общинският съвет в Болярово проведе петнадесетото си заседание, което е и последното за 2012 г. На него бяха разгледани, дискутирани и приети докладни записки относно промяна на бюджета и инвестиционната програма на общината за 2012 година; одобряване отчета за разходите за командировки на кмета на общината и председателя на Общинския съвет за четвъртото тримесечие годината; приемане на план-сметка и определяне размера на такса за битови отпадъци за 2013 година; приемане на Общински план за младежта за 2013 година.

Съветниците дадоха предварително съгласие за промяна предназначението и учредяване на ограничени вещни права и сервитут в имоти общинска собственост, за изграждане на Газопровод Набуко; съгласиха се за кандидатстване с проектни предложения за ремонт на местните поделения на Българската православна църква в община Болярово. 

 По последната точка от дневния ред: изказвания, питания, становища и предложения на гражданите думата взе кметът на общината Христо Христов. Той благодари на общинските съветници за подкрепата в различни начинания и проекти, за ползотворната работа през годината  и пожела на всички общински съветници, кметове и кметски наместници весели предстоящи празници.

От своя страна председателят на Общинския съвет Атанас Дженков също благодари за съвместната работа през годината и пожела на представителите на общинската администрация и колегите си общински съветници весело посрещане на Коледа и Новата 2013 година, през която да работят все така добере и в екип.