/ ПП ГЕРБ Сливен
Със спортен празник, на 28 април ще бъде открит облагороденият парк за спорт и отдих около залата на Клуб по борба „Станка Златева“ в Сливен. В програмата са включени турнир по борба за момичета и момчета, Street Fitnes, Демонстративен мач по плажен волейбол, състезание по BMX and DIRT JUMP TRACK и Лекоатлетическо състезание.

Специален гост на инициативата „Спорт в свободното време“ ще бъде актьорът Димитър Рачков. Турнирът по борба, който ще се проведе в Зала „Станка Златева“, започва от 10 ч.

Участниците ще бъдат разпределени в 8 категории, като победителите във всяка категория ще получат медали. За 11.00 ч. е предвидена демонстрацията по Street Fitnes. Участниците в тази надпревара, които могат да се запишат предварително при организаторите, ще покажат уменията си на различни уреди.

В 11,30 ч. в парка около залата е демонстративният мач по плажен волейбол. Състезанието по BMX and DIRT JUMP TRACK е от 12.00 ч. 30 минути по - късно е официалното откриване на облагородения парк около залата.
 

зала Станка Златева
ПП ГЕРБ Сливен


В церемонията ще се включат всички гости, както и актьорът Димитър Рачков. Той ще приветства гостите и участниците в спортното събитие и ще даде старт на турнира по плажен волейбол.

От 13,30 ч. е началото на лекоатлетическото състезание, като участниците в него са разпределени по дисциплини - 100 м., 4х100 м. и щафета. На победителите в отделните дисциплини ще бъдат връчени медали.

Спортният празник и облагородяването на парка около залата за борба на Станка Златева са финансирани от местния бизнес, с подкрепата на Община Сливен.