“Оставка” викаше публиката на Сливен след загубата от Спартак Вн
“Оставка” викаше публиката на Сливен след загубата от Спартак Вн / netinfo

 Със скандирания „оставка” си тръгна публиката на ОФК Сливен след загубата от отбора на Спартак Варна с 0:1 на собствен терен.

Мачът бе безобразно слаб. С олово в краката възпитаниците на Георги Дерменджиев не създадоха нито едно голово положение. Отборът на Сливен се опитваше на моменти да пробие сгъстената защита на варненци без успех.

Победния гол за Спартак вкара Велимир Иванович в 55-тата минута след разбъркване пред вратата на Чавдаров при една от редките атаки на Спартак, която бе може би единствената смислена атака на гостите.

Единственият деен играч на терена за домакините, особено през първото полувреме бе Илия Илиев, който е попълнение от отбора на Локомотив Мездра. Той се раздаде на терена, но през второто полувреме също влезе в апатията на съотборниците си. Изневериха ключови състезатели на Сливен. В играта на Иван Стоянов имаше много брак. Капитанът Коста Янев, който се завърна в отбора след наказание, също се представи слабо в мача.

Живко Динев се контузи и на мястото му влезе Киков, който също бе контузен до скоро.

Въпреки променливо студеното мартенско време на стадион „Хаджи Димитър” сгъстено под козирката присъстваха близо 1 500 души, някои от които си тръгнаха още преди края на мача със съмнителни коментари. Отборът на Спартак бе подкрепян от десетина фена.

След мача играчи от отбора на Сливен се опитаха да поздравят публиката, но също бяха освиркани.