Мартин Славов: На 4 ноември битката ще бъде между демократично мислещите граждани и платения вот
Мартин Славов: На 4 ноември битката ще бъде между демократично мислещите граждани и платения вот / netinfo

Резултатите от първия тур на местните избори потвърдиха категорично желанието на сливналии за промяна, така кандидатът за кмет на Сливен Мартин Славов, издигнат от БСП, коментира резултатите на партията на първия тур от Местни избори 2007.

Славов заяви, че балотажът на 4 ноември ще бъде битка между демократично мислещите граждани и платения вот. Кандидатът на левицата изрази оптимизъм от изхода на балотажа. “Сигурен съм, че Сливен ще има нов кмет след седмица, сигурен съм, че в община Сливен ще бъде наложен нов модел на управление, нови приоритети, при които общественият интерес ще бъде над всичко” - заяви Славов.

Кандидатът на БСП обяви, че през тази седмица ще бъдат водени интензивни преговори с всички отпаднали кандидати от местния вот за коалиране на балотажа срещу претендента за втори кметски мандат на ГЕРБ Йордан Лечков. Той коментира, че при преговорите няма да има значение от коя страна на политическото пространство са политическите сили, защото “интересите на Сливен не са нито леви, нито десни, а това са интересите на всички сливенски граждани”.