/ ОДМВР Сливен
Двама служители на ОД на МВР-Сливен бяха наградени с „ОБЯВЯВАНЕ НА БЛАГОДОРНОСТ” и парична награда от главния секретар на МВР главен комисар Младен Маринов.

Двама полицаи с почетен знак от министъра на вътрешните работи Валентин Радев (СНИМКИ)

Отличията са за проявена инициативност и постигнати високи професионални резултати при изпълнение на служебните си задължения. В резултат  на добрата работа на полицейските служители Иван Георгиев, инспектор в сектор „Противодействие на криминалната престъпност” към ОД на МВР-Сливен и Николай Стоилов, младши експерт в сектор „Криминална полиция” към РУ-Нова Загора получиха приза.

Те са участвали в разкриването на престъпление, свързано с притежание и разпространение на наркотици на територията на Нова Загора и съседни общини. Тяхната работа има съществен принос в един от основните приоритети на ОД на МВР-Сливен - противодействието на престъпленията, свързани с производство, разпространение и употреба на наркотични вещества.

главен секретар на МВР
ОДМВР Сливен


Иван Георгиев и Николай Стоилов са награждавани многократно. Те са носители на приза „Полицай на месеца” в няколко поредни години. Инспектор Иван Георгиев е удостоен с награда в конкурса за магистрати и полицаи „Страхливият умира всеки ден, смелият - само веднъж“ в памет на  италианския магистрат Джовани Фалконе, която се провежда всяка година от Община Благоевград със съдействието на Посолството на Република Италия в България.
ОДМВР Сливен