Няма отлични оценки на изпита по БЕЛ в ШУ
Няма отлични оценки на изпита по БЕЛ в ШУ / netinfo

30, 77% oт кандидат-студентите, явили се на изпита по БЕЛ /тема/ в ШУ на 12 юли са получили слаби оценки, научи Дарик. Отлични оценки няма, най-високият резултат от изпита е Мн. Добър 5.00, оценката е поставена на една писмена работа. На изпита са се явили общо 13 души, анулирани писмени работи няма.

На теста по БЕЛ в ШУ са се явили общо 377 души от подали документи за явяване общо 391. Отлични оценки няма, а най-високата оценка - Мн. добър 5, 25 са получили 4 кандидати, тоест 1, 06 %. Слабите оценки са общо 11, тоест 26, 53%.

На теста по Английски език, провел се на 16 юли, са се явили общо 60 души. Само един от тях е получил оценка Отличен 5, 50. Слабите оценки са 33, което се равнява на 55%.

На изпита по Информатика /тест/, провел се на 14 юли, са се явили 32 кандидати. Най-високата оценка, която са получили трима от тях, е Добър 4, 00. Слаби оценки са писани на 11 души, тоест на 34, 38% от явилите се на изпита.

42 кандидати са се явили на изпита по Икономика /тема/. Една от писмените работи е била анулирана. Двама души са получили оценка Мн. добър 5, 25, тоест 4, 76%. Слаби оценки имат 27 от кандидаствалите, тоест 64, 29% от всички явили се.

Кандидатстващите в бакалавърските програми на Шуменския университет могат да проверят оценките си от положените приемни изпити на страницата на Кандидатстудентската кампания, в линк „Персонална информация”. Достъпът до информацията се получава чрез попълване на ЕГН и входящ кандидатстудентски номер.

В личното електронно досие на всеки кандидат-студент са отбелязани личните му данни, специалностите, в които той кандидатства, получените оценки на предварителни и на редовни приемни изпити, а след 7 август ще бъде публикувана информация за класирането.

В линк „Статистическа информация” може да бъде намерена статистическа информация за получените оценки на провелите се до момента изпити. Към момента са изнесени резултатите за 16 приемни изпити, проведени в периода 11-16 юли.

Утре ще се проведат приемни изпити по: Теология (устен изпит) – 20 кандидати, Информатика (тема) – 38 кандидати, Технически знания и умения (тест) – 38 кандидати, Рисуване (II част) – 27 кандидати и Музика (устен изпит) – 37 кандидати.