/ netinfo

Ротаракт клуб и Ротари клуб обявиха своята втора инициатива под надслов „НЕ Е ЗА НАС. НЕ Е ЗА ВАС. ЗА ВСИЧКИ Е.“ , която цели събиране на средства за закупуване на дефибрилатор за линейките, в полза на К.О.Ц. Русе. Апаратът е необходим на здравното заведение за връщането към живота на пациети в критично състояние.

Събитието ще се проведе на 18 март. от 10:00 часа в зала „Дунав“.  Турнирът ще се играе на елиминационен прицип. Отборите са от двама участници, които трябва да са на възраст над 16 години, като всеки дължи такса за участие в размер на 20.00 лв /10.00 лв на човек/.

Организаторите канят всички любители на баскетбола, които биха желали да премерят сили със свои съмишленици, да сформират отбор от двата души  и да се запишат на страницата на Ротаракт клуб Русе във Фейсбук или на номер 0888/49-00-33.

За всички фенове на баскетбола, които искат да гледат турнира, входът  ще бъде свободен. Освен страхотни баскетболни емоции за доброто настроение на участници и зрители ще има много музика и танци, за които ще се погрижат Озвучителна фрима „КЕЦ“, певиците Пресияна и Мирела Димитрови, мажоретен състав Extreme и др.

Както отборите, така и публиката ги очакват множество награди, предоставени на спонсорите на събитието – онлайн магазин „Парцал“, сладкарница „Долче Вита“, бирария „Роджърс“, спортни магазини „ЯКО“. Фотограф на събитието ще бъде Ема Деянова.

Ротаракт клуб приветстват всички да посетят събитието, за да се забавляват и заедно да направят град Русе едно по-добро място за живеене.