Народният представител Пламен Нунев в Сливо поле: Екипът на ГЕРБ в Русенска област и в Община Сливо поле се грижи за хората и решава проблемите им

Пламен Нунев и Валентин Атанасов
Пламен Нунев и Валентин Атанасов

Екипът на ГЕРБ в Русенска област и в Община Сливо поле се грижи за хората и решава проблемите им. Това е най – важното. Всички трябва да правим така, че да можем да си помагаме взаимно, каза народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев по време на среща с жители на Община Сливо поле днес. Тя се състоя в село Ряхово.

Нунев сподели, че вижда голяма подкрепа от присъстващите за работата на кмета Валентин Атанасов и администрацията в изпълнение приоритетите от програмата за управление. Депутатът изрази надежда, че това ще продължи занапред, защото резултатите и промяната тук са видими.

Кметът на Община Сливо поле Валентин Атанасов обяви няколко добри новини. Кметство Голямо Враново получава 2 нови училищни автобуса. По думите му, съвсем скоро може да има такива превозни средства за училищата в Сливо поле и Ряхово.

Наред с това са осигурени 16 броя нови компютри за компютърната зала в училището. 10 нови музикални уредби ще има във всяка класна стая на Основно училище „Иван Вазов“. 30 000 лева се насочват за оборудването на фитнес център.

„Това е една малка част от това, което правим като екип. Искам да Ви кажа, че абсолютно всички населени места са своеобразни строителни площадки. До края на мандата трябва да усвоим около 13 млн. лева европейски пари. Ще се подмени изцяло ВиК – мрежата в селата Юделник и Голямо Враново. Предстои да се подмени ВиК – системата, свързващи помпените кладенци и град Сливо поле, за да се намалят загубите на вода. В Малко Враново се извършват строителни дейности за около 160 000 лева и т. н.“, подчерта кметът.

Във вторник Валентин Атанасов ще подпише договора за осъществяването на проект с европейско финансиране, който ще позволи асфалтирането на улици в общината за 1.2 млн. лева.

„Много хора казват, че европейските избори не са важни. Не е така! Ако ги няма европейските пари, много бавно ще възстановяваме района си“, заяви кметът и даде пример с кандидатстването за европейско финансиране с три проекта през миналата година. Те са одобрени, а това означава, че за няколко години ще се преобрази общината и всички населени места в нея.

„Когато хората видят и дават подкрепата си, това ни мотивира. Със зам. кмета Чиликов се зареждаме с положителна енергия при такива срещи и това ни мотивира да продължим да водим общината в правилната посока“, завърши кметът.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!