Калагия
Калагия
Купата 1-во място отборно, 33 медала и 53 призови места спечелиха състезателите на СК "Калагия", Клубът по ушу към Общински младежки дом и членове на групите по ушу към Ученическа спортна школа на Републиканското първенство по Ушу/Кунг Фу и Уин Чун, Пловдив'2019.

Шампионката по художествена гимнастика Силвия Митева се срещна с учениците от СУ "Йордан Йовков"

Повече от 100 състезатели от 11 клуба от София, Русе, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора  участваха в спортното състезание, което бе организирано от Българска федерация по Ушу и спортен клуб „Ушу Пловдив" с гл. треньор майстор Станислав Багалев.

Добрата организация, добрата визия и уважението към традициите създадоха подходяща атмосфера за успешното провеждане на състезанието. Публиката в спортната зала "Сила" беше вдъхновена от изпълненията в състезателната програма и от демонстративния спектакъл, който представи клубовете и школите, техните майстори и треньори.   
 
 18 състезатели на СК "Калагия", Клуба по ушу към Общински младежки дом и членове на групите по ушу към Ученическа спортна школа спечелиха 33 медала и 53 призови места, като заслужиха поредното признание: Купата 1-во място отборно. Тя беше връчена на Мария Неделчева, президент и гл. треньор на СК "Калагия".