Лиляна Павлова
Лиляна Павлова / ГЕРБ Варна
Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС за изборите за Европейски парламент Лиляна Павлова ще посети Русенска област на 22 май 2019 г. (сряда). Тя ще бъде придружавана от Пламен Нунев – областен координатор на ГЕРБ – Русе и народен представител в 19-и МИР – Русе.

От 9.00 часа кандидатът за евродепутат ще посети фирма „Великов и Ко“ за производство на продукти от слънчогледови семена и ядки на бул. „България“ № 4 в град Сливо поле /Община Сливо поле/.

От 11 часа г-жа Павлова ще проведе среща със създателя Росен Даскалов, работници и служители на фирма “Син карс“, която се намира на бул. “Трети март“ № 56. В 14 часа започва посещението на кандидата за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС в русенската фирма за производство на мъжко облекло „Топ Мен“ на ул. „Потсдам“ № 10.

В 16 часа Лиляна Павлова ще извърши преглед на завършващото изпълнение на мащабен инфраструктурен проект "Интегрирана система за градски транспорт на гр. Русе - 2 етап". Това ще стане по протежение на бул. „Придунавски“.

От 17 часа в мултифункционалната зала “Арена Монбат“ в Русе тя ще се срещне с почитатели на волейбола и ще наблюдава среща от Световната волейболна лига за жени между съставите на Япония и Белгия.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!