/ netinfo
Прожекция на филм за лечителя Бруно Грьонинг ще се състои в събота, от 10.30 ч. в РБ „Любен Каравелов“. Събитието се организира от Общество „Бруно Грьонинг“ -последователите на доктрината за пълноценен и здравословен начин на живот изповядват максимата, че върху нашата хармония с природата и вътре в телата ни влияят много неща от действителността, но най –вече духовните сили, които имат силно въздействие върху човека.

Изпит в библиотеката

Влиянието на тези сили е по-голямо, отколкото това се приема от повечето хора. Теоретично и практически привържениците на учението на поляка Бруно Грьонинг (1906 – 1959) доказват чрез неговата методика и примери от живота, че човекът е устроен като своеобразна енергийна „батерия“ - за да изпълнява задачите си, тази „батерия” трябва непрекъснато да приема нови жизнени енергии, за които има начини на усвояване и особена технология на извличане на положителен заряд от природата и околните индивиди.

Прототипи на IT продукти създадоха в Русе

Приятелският кръг на Бруно Грьонинг е обединение от хора, които са получили помощи и изцеления чрез приемането на тази забравена днес естествена благотворна сила. По целия свят учението се разпространява независимо от религиозната принадлежност и националност на желаещите да бъдат посветени и да практикуват споменатите енергийни технологии за зареждане с положителна сила. Вж. подробности и на: https://www.libruse.bg/