/ Дарик Русе
„Гласувах за Русе - такъв, какъвто го виждам в мечтите си. Град с чист въздух, подреден и уютен. Град с възможности, който е притегателна сила за младите хора. Европейски град с бъдеще“. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Русе инж. Диана Иванова, малко след като упражни своя вот в училище „Братя Миладинови“ днес преди обяд.

Изборният ден в Русе протича спокойно

„Вярвам, че русенци ще изразят своята гражданска позиция и ще са взискателни към своето бъдеще и към хората, които ще ги управляват през следващите четири години. Вярвам, че е дошло време гражданите да управляват града и съм убедена, че от утре ни чака много работа за Русе“, допълни още Диана Иванова.

Областният координатор на ПП ГЕРБ и народен представител Пламен Нунев също упражни своето право на вот днес в СУ „Възраждане“. Той призова русенци да са активни и да гласуват за по-доброто бъдеще на Русе.

„Гласувах за кмет, който ще е близо до хората, ще управлява заедно с гражданите открито и ще е съпричастен с проблемите на всеки човек“, заяви Пламен Нунев.