Четирима ранени при катастрофи за ден
Четирима ранени при катастрофи за ден / netinfo

Четирима души са ранени при катастрофи в Русенско вчера. 22-годишен шофьор на лек автомобил "Мицубиши Лансер" е блъснал 21-годишна пешеходка по улица "Захари Стоянов". Младото момиче е получило контузия на левия крак.

На пътя Русе - Кубрат лек автомобил "Волво" не спазва правилата за предимство, навлиза в кръстовището и се блъска в движещият се с предимство автобус "Неоплан". При удара е пострадала возещата се отзад в автомобила пътничка на 18 години . Тя е с натъртване в областа на гърдите. Зад волана на „Волво”-то е бил 30-годишен русенец.

По русенската улица "Чипровци" лек автомобил "Фолксваген голф", за да избегне попадане в хлътнал участък от пътната настилка, навлиза в лентата за насрещно движение и блъска движещият се по нея велосипедист. Пострадалият е мъж на 44 години. Той е с разкъсно-порезна рана на левия крак и натъртване в областа на тила.

Друг велосипедист е ранен по улица "Браила". Причина за инцидента е загубата на равновесие от 62-годишния мъж на колелото, което довежда до падане върху изпреварващият го лек автомобил "Хонда". Пострадалият е охлузване на ръката.