Бюрхан Абазов
Бюрхан Абазов / netinfo
Уважаеми съграждани и съмишленици, уважаеми приятели,
 
На 26 Март предстоят предсрочни парламентарни избори, които ДПС оценява като стратегически важни и ключови за развитието на България през следващите години.
Те ще определят посоката, в която ще се развива страната ни. Ще дадат път на реформите и надеждите , или  продължение на безпринципното и хаотично управление, поставило България в дълбока материални и духовна криза. 
Като основна политическа задача ние определяме създаването на ценностно-хомогенно управленско мнозинство, което да излъчи стабилно правителство и търси консенсус при определянето на националните цели и приоритети на България.
Политическата сила, която ме издигна за кандидат за народен представител в област Русе, има ясна визия и конкретен спасителен план за изход от продължителната политическа нестабилност и икономически застой в страната.
Общата нишка във всички секторни политики е борбата с бедността и демографската криза. Ключът затова е държавата и общините да подпомагат бизнеса, да разчистят пътя на инвеститорите, да върнат държавността във важните сфери на здравеопазването и образованието.
Необходимо ни е вашето силно и мощно доверие, за да може да се включат в Програмата за управлението на страната  действията и стъпките, които ние предлагаме за изход от политическата и икономическа ситуация, в която се намираме.
 
Победата на предстоящите парламентарни избори е важна и нужна за всички ни, за да реализираме промяната, която искаме за всички български граждани.  Достоен живот за родителите ни, за децата ни, за нас!
Своята роля, като част от силния екип на Движението за права и свободи, я виждам в активното ми участие в създаването и реализирането на политики във всички сектори на нашия обществено-икономически живот.
Моята компетентност е в сферата на Земеделието, доста от нашите избиратели в областта се занимават и изкарват своя поминък с животновъдство и растениевъдство. Някои знаят, че съм бил няколко мандата Заместник министър на Зеемеделието и съм защитавал и отстоявал интересите на нашите земеделци и животновъди.  Като народен представител ще продължа да работя усилено в тази област. Една от моите цели е увеличаване на инвестициите за модерно земеделие в малките и средни ферми.
 
 В платформата на ДПС се залага на увеличаване на икономическия растеж чрез стимулиране на инвестициите. ДПС предлага конкретни облекчаващи мерки пред инвеститорите за една по-благоприятна и по-спокойна бизнес среда. Аз като народен представител ще работя за превличането на нови инвеститори в област Русе.
Нашата сила е в непрестанния контакт с всички  избиратели посредством нашите организационни структури. Няма да допусна да се скъса връзката с хората от най-малките населени места. ДПС е единствената партия мислеща за малките общини, каквито са нашите в област Русе.
 
 
Поемаме голямата отговорност пред нашия избирател с убедеността, че ще спечелим максимума от вота в Русенска област, защото излизаме с лицата си, с опита си и с искрените си изпълними послания
Предстоят ни много битки! Битка с омразата, битка с разделението, битка с противопоставянето, с популизма, с високомерието на партии и политици, откъснали се от реалния живот и проблемите на българите.
Призовавам всички избиратели  да не се поддаваме на манипулациите на партии – еднодневки, които нямат бъдеще, създават раздор и противопоставяне.
 
Скъпи избиратели,
Ние сме сериозни и последователни политици, осъзнаваме отговорността, която носим за по-нататъшното развитие на страната, ние не само ще останем на политическата сцена, но и ще разширим влиянието си!
Нека това да е вот за  надежда и вяра в по-светлото бъдеще на Родината ни.
Подкрепете кандидатите за народни представители на Движението за права и свободи – Русе с № 9 в интегралната бюлетина, за да може заедно да СПАСИМ БЪЛГАРИЯ!
Да бъдем единни и сплотени!  С № 9  
 

Абазов
netinfo