/ ThinkStock/Getty Images
Румънски ТИР и камион се удариха на Търговищкия път, а камион и бус се сблъскаха Гороцвет, съобщиха от полицията в Разград.

Катастрофа между два товарни автомобила затрудни движението на пътя Плевен-София

Румънски ТИР и камион със словашка регистрация се удариха на Търговищкия път около 21:00 часа, на 18 ноември. При спускане към Разград, прикаченото ремарке на товарния „Мерцедес“ с румънска регистрация се завърта на пътното платно и блъска челно насрещно движещия се товарен автомобил „Рено“, управляван от 57-годишен мъж от търговищкото село Камбурово.

Внезапно излязъл на пътя елен предизвика катастрофа край Разград

При пътнотранспортното произшествие няма пострадали. Нанесени са значителни материални щети по двете превозни средства. Образувано е досъдебно производство.
 
При друг случай - камион и бус се сблъскаха на главен път Е-70, до разклона за село Гороцвет. Сигналът за пътно-транспортното произшествие е получен около 9:30 часа, на 18 ноември.

Тежка катастрофа с двама пострадали на пътя Русе-Разград

На място е установено, че движещият се в посока Шумен-Разград 45-годишен водач на товарен Ситроен "Джъмпер“ предприема изпреварване и удря завиващия наляво товарен автомобил „БМЦ ПРО 625“, шофиран от 55-годишен мъж от Лозница.

Няма пострадали при катастрофата, но са нанесени значителни щети по двете превозни средства. Води се досъдебно производство.