ОА-Разград
ОА-Разград / Областна администрация - Разград
Заместник областният управител на Област Разград Евгени Драганов наблюдава част от срещите от вътрешния турнир на СКБ „Вълци-Разград” и присъства на церемонията по награждаването на първите победители в надпреварата.

Турнирът се провежда в спортна зала „Лудогорец” два дни. В него участват близо 250 деца, в първите срещи се включиха 80 от възпитаниците на клуба.

ОА-Разград
Областна администрация - Разград


Играта им бе наблюдавана от президента на Българската федерация Георги Глушков, който изрази своето задоволство както от напредъка на малките спортисти, постигнат за една година, така и от пълната с публика зала.

ОА-Разград
Областна администрация - Разград


Освен зам. областния управител Евгени Драганов официални гости на турнира бяха и спортни дейци с принос в развитието на баскетбола в Разград от близкото и по-далечно минало: почетният гражданин на Разград Симеон Варчев и съпругата му Цанка Варчева, почетният гражданин на Разград Пламен Панчев, Илиян Йорданов, Румен Ганев, Марин Кинов и други. Гост на събитието бе и зам.-кметът на Община Разград Мирослав Грънчаров.

Всички  участници в турнира получиха грамоти и меденки с логото на клуба, а победителите – и медали.

ОА-Разград
Областна администрация - Разград


Областна администрация-Разград подкрепя активната дейност и развитие на СКБ „Вълци-Разград” от учредяването на клуба преди малко повече от година.

Още на първия турнир, организиран за малките баскетболисти, от името на Областния управител Гюнай Хюсмен на клуба бяха предоставени 10 баскетболни топки, а на церемонията „Спортист на Област Разград за 2018 г.” СКБ „Вълци-Разград” получи Приз за успешен старт на възраждането на спорта баскетбол.