ОУ“Васил Левски“ награди призьорите си от конкурса Бог е любов“
ОУ“Васил Левски“ награди призьорите си от конкурса Бог е любов“ / Радка Минчева

В отдел „Изкуство“ в Регионална библиотека „Проф. Боян Пенев“ след изложба от икони на Данаил Цонев получиха наградите си възпитаници на ОУ“Васил Левски“ - призьори от конкурса „Бог е любов“.

Подаръци имаше за всичките 28 участници н традиционния конкурс, организиран за 14-та година от Министерството на образованието. На първо място в различни раздели са класирани четири от децата, две са на второ място, още две – на трето.

ОУВасил Левски награди призьорите си от конкурса "Бог е любов
netinfo

На национално ниво е класиран Ивайло Стайков, който е участвал в раздел „приложно изкуство“ във възрастова група 3-4 клас. На първо място в раздел „поезия“ 3-4 клас е класирана Виктория Костадинова. В следващата възрастова група – 5-6 клас – първи е шестокласникът Звездомир Николов. В раздел „рисунка“  възрастова група 3-4 клас първи е Пресиян Василев от 4 клас.

Церемонията по награждаването започна с химна „Върви, народе възродени“ и програма, изнесена от деца от СИП по религия от 4“б“-клас с преподавател Елка Иванова.

Поздравления за уникалните си творби децата получиха и от представител на библиотеката – домакин на събитието, и от директора на ОУ“Васил Левски“-Разград Диана Първанова.

ОУВасил Левски награди призьорите си от конкурса "Бог е любов
netinfo