/ БГНЕС, архив
Трима нарушители на пътя засякоха служители на реда в Разградско - съобщават от ОД на МВР-Разград.

В Богданци засякоха шофьор без книжка с криминално минало да кара кола без табели

49-годишен е хванат да шофира след употреба на наркотични вещества. Управляваният от него товарен автомобил „Форд Транзит“ е спрян около 15:00 часа, на 10 март в Исперих. В хода на проверката е установено, че „Drug test“-ът на водача реагира положително на „тетрахидроканабинол“. Задържан е за 24 часа в Районното управление. По случая е образувано бързо производство.

Засякоха шофьор от Желязковец да кара без книжка

Пиян водач е засечен при полицейска проверка в Разград. Около 21 часа на 10 март на кръстовището между булевардите „България“ и „Априлско въстание“ е спрян „Мерцедес 190“. Пробата с дрегер на 39-годишния шофьор от село Гецово отчела 1,32 промила. Той е задържан в РУ-Разград. Започнато е бързо производство.

18-годишен водач представил фалшива шофьорска книжка при проверка на пътя. Около 17:00 часа, на 10 март в село Брестовене е спрян лек автомобил „Ауди А4“. Младежът зад волана показал на пътните полицаи неистинско Свидетелство за управление на МПС, издадено в Португалия на 24.08.2018 г. По случая е образувано досъдебно производство.