/ Дарик Пловдив
Участниците в Лаптопаджийския лагер в Родопите се увеличават особено в дните със значителна наднормена замърсеност на въздуха в големите градове.

Това отчита Станислав Вангелов, организатор на иновативната ваканция в планината, провеждаща се за поредна година в района на Чепеларе, Пампорово и Мечи чал.

С проект за 14 млн. лева община Пловдив ще се бори с мръсния въздух

Доста са били мераклиите, работейки дистанционно от преносимия си компютър и по време на  Коледно-Новогодишните празници. Сред дигиталните работници има и американец, който е ръководител на проект.

лаптоджийски лагер
Дарик Пловдив

Лагерът продължава до 27 януари. Лаптопаджийската атмосфера позволява участниците да могат да разпускат, без да откъсват виртуален поглед от офисите си.

Офис в гората?! Къде и как?

До пистите в Пампорово са разположени две остъклени иглута с всички удобства, предназначени за бизнес туристите. Зоната от постройки тип иглу и няколко каравани се определя като зимен вариант на актуалния напоследък нов тип къмпингуване, съчетаващ почивка сред природата и комфортни условия.

Посетителите на лаптопаджийския лагер пристигат обикновено за семейна почивка. И през празничните дни лагерниците продължават с професионалните си задължения, редувайки ски спускане и занимания в офисите край пистите.