/ Дарик архив
Движението по пътя Пловдив-Асеновград от изхода на Пловдив до разклон за Куклен се осъществява двупосочно в едното платно в посока Асеновград поради ремонтни дейности. Срокът за приключването им е 14 май., съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“.
 
Движението по пътя Асеновград – Нареченски бани е ограничено за МПС с височина над 4 м. през тунелите. Обходният маршрут е по пътя Кричим – Девин.
 
Движението по пътя Пловдив – Асеновград от изхода на Пловдив до Асеновград се извършва двупосочно в едното платно в посока Асеновград поради ремонтни дейности в участъка. Срокът за приключването им е 10.06.2018 г.
 
Движението по пътя Шишманци – Белозем в района на п.в. при АМ „Тракия“ се осъществява в една лента поради ремонтни дейности на надлеза. Движението в участъка се контролира от светофарна уредба. Срокът е до 26 април.

Временно движението по АМ „Тракия“ от км 134 до км 157 в участъка от Пловдив до Стара Загора се извършва с максимална скорост до 90 км/ч и повишено внимание поради извършване на краткотрайни ремонтни дейности. Срокът за приключването им е 30 юни.