Костадин Ангелов: Не очаквах, че Ботев има толкова голям потенциал
Костадин Ангелов: Не очаквах, че Ботев има толкова голям потенциал / plovdiv24.com
Старши треньорът на Ботев Пд Костадин Ангелов заяви, че неговият отбор разполага с по-голям потенциал от този, който той е очаквал при заставането си начело на „канарчетата”.

„Бях добре подготвен за това, което ме очаква в Ботев. На този етап няма нищо, което да ме е разочаровало. Единствената изненада дойде от потенциала с който разполага отбора, тъй като очаквах той да е по-нисък. Не мисля, че се нуждаем от много попълнения и това се видя в мачовете срещу силните отбори. Дори в двубоя с ЦСКА не отстъпвахме в игрово отношение”, каза младият специалист.

Той бе категоричен, че победата в предстоящата среща срещу Славия няма алтернатива и „жълто-черните” ще преследват трите точки.

„Единствената ни цел в понеделник е победата. Мачът със Славия е жизнено важен, както за целия отбор, така и за всеки един футболист. В този двубой ни удовлетворяват само трите точки”.

От състава на „канарчетата” отпада контузеният Георги Аврамов като според Костадин Ангелов неговото отсъствие няма да се отрази на пловдивчани.

Днес в 16 часа ръководството и футболистите на Ботев ще посетят пловдивския митрополит Николай в църквата „Света Марина”.