Конкурс Да запалим коледния дух организират вСеверен
Конкурс Да запалим коледния дух организират вСеверен / netinfo

Конкурс под надслов "Да запалим коледния дух" организира администрацията на район "Северен" в Пловдив за трети пореден път. В него могат да се включат всички пловдивчани, желаещи да създадат красива и неповторима външна коледна украса на своите жилищни сгради, разположени на територията на района.

За да се включат в състезанието за най-ефектна и добре украсена жилищна сграда е необходимо гражданите да изпратят снимков материал, име, адрес за кореспонденция и телефон за връзка на имейл: kmetstvo_severen@abv.bg . Конкурсът стартира днес и ще приключи на 18 декември 2016 г.

На 19 декември комисия ще класира най-атрактивните украси, след което те ще бъдат обявени, а на победителя ще бъдат връчени грамота и предметна награда.

"Пожелавам успех на всички, които желаят да се включат в нашата инициатива. Надявам се жителите на района да проявят въображение и всички да посрещнем предстоящите светли, християнски празници в една подобаваща атмосфера" – заяви кметът на "Северен" инж. Ральо Ралев, давайки старт на надпреварата.