Ив. Колчаков: Политическите експерименти са вредни, нужен е опит
Ив. Колчаков: Политическите експерименти са вредни, нужен е опит / netinfo
Моето безспорно обективно предимство е, че в мен, като в политик, е инвестирано много от хората от нашата община и цялата област, които ме направиха човекът с най-голям политически опит и най-голям политически длъжник. Това каза в интервю за Дарик радио кандидатът на СДС за кмет на Пазарджик д-р Иван Колчаков. Минал съм школите на Западна Европа и два американски университета и мога да твърдя, че опитът е нещо безценно, добави д-р Колчаков. Според него е крайно време хората у нас да разберат, че политическите експерименти са много вредни и е наивно в България да се правят непрекъснати опити в управлението, което ни прави една от най-бедните нации на европейския континент.

В Пазарджик десницата не успя да се обедини зад кандидатурата на Тодор Попов, където искахме да се съберем, каза още Колчаков. По думите на кандидата на СДС за кмет на Пазарджик д-р Иван Колчаков, той е обединител на автентичната десница, имаща и споразумение с ГЕРБ за подкрепа при балотаж. Точно такава, „ крепка” десница е нужна сега на Пазарджик, смята д-р Колчаков.

Ако негов екип дойде на власт, в града и общината ще влязат мощни инвестиции от няколко милиона евро, ще бъдат разкрити десетки работни места за младите, обеща кандидатът за кмет на СДС Иван Колчаков.