Искрен Веселинов
Искрен Веселинов / БГНЕС
С Мая Манолова имаме доста различни виждания, каза зам.-председателят на ВМРО
„Това, че сме в коалиция с дадена партия съвсем не означава, че не сме й опозиция в множеството общини у нас. Има градове, където сме основен опонент на ГЕРБ, както е в Пловдив. В Европейската столица на културата отдавна не се играе честно. Истинската битка обаче предстои. В малките населени места действително има натиск от дадена партия. Там, където ще участва ВМРО, ще има много строг контрол срещу купуването на гласове”, заяви Искрен Веселинов, заместник-председател на ВМРО в ефира на NOVA

На балотажа бихме застанали зад съответни политики. Има градове, в които ще подкрепим ГЕРБ, а в други няма”, допълни Веселинов и заяви, че за Пловдив ще търсят подкрепа от всички демократични партии. 

На въпроса дали Ангел Джамбазки дължи подкрепа на Фандъкова, тъй като преди години той беше общински съветник от групата на ГЕРБ, Веселинов поясни: „Дължи й подкрепа, ако г-жа Фнадъкова се заеме с темите, които накараха Джамбазки да влезе в предизборна надпревара”. Той допълни, че днес ще има среща между ВМРО и ГЕРБ. По думите му с Манолова пък имат доста различни виждания. „Нямаме едно мнение по въпроса за Истанбулската конвенция и гей парадите, но не бихме отказали разговор с нея”, каза още Веселинов.
nova.bg