GIPSY 4 EVER възпламениха публиката на Античния театър в Пловдив
GIPSY 4 EVER възпламениха публиката на Античния театър в Пловдив / община Пловдив

С грандиозен, възпламеняващ  концерт, GIPSY 4 EVER откриха снощи  в Античния театър,  12-то издание на Есенния салон на изкуствата в Пловдив. Огнените музиканти направиха незабравимо шоу, в което Пабло Рейес и бившите  звезди от Джипси Кингс представиха всички хитове на групата, събрани в новия им проект GIPSY 4 EVER,  с перфектен звук, визия и глас, съчетани с неповторим темперамент.

GIPSY 4 EVER възпламениха публиката на Античния театър в Пловдив
netinfo
Непосредствено преди началото на концерта, заместник-кметът по култура и туризъм Амелия Гешева поздрави присъстващите пловдивчани и гости от името на Кмета на Пловдив Иван Тотев, както и от свое име с „добре дошли“ в Античния театър. Тя се обърна със специално послание и към всички хора, които точно в същия момент се намират на различни места в града, в които се случва културния живот: на Летния театър на Осмия PolineROOOCK fest и концерта  на Йорн Ланде, в Кукления театър – на премиерата на „Дама Пика“ и откриването на 22-рото издание на Международния куклено-театрален фестивал „Двама са малко – трима са много” , на Младежкия хълм на фестивала Shake that Хълм, в галериите, на Главната  улица – на  концертите и спектаклите от феста TheatAir,  в Капана и на още много други места.
„За 12-ти пореден път Пловдив е сцена! 23 фестивала, стотици събития, в които ще можем да се срещнем със световни имена, но и ще можем да се докоснем до таланта и емоцията, която  носят  пловдивчани в сърцата си, защото Пловдив е  Европейската столица на културата!“ „Аз вярвам, че в наситената програма през следващите месеци, всеки от вас ще открие онова късче емоция, което ще го направи още по-съпричастен към голямата кауза, която сме си поставили: ЗАЕДНО да покажем, че Пловдив е различният, успешният, незабравимият, обичаният Пловдив!“, каза в приветствието си заместник-кметът Амелия Гешева.

GIPSY 4 EVER възпламениха публиката на Античния театър в Пловдив
netinfo
Възпламеняващата смес от фламенко, поп и румба и виртуозните сола на китара на GIPSY 4 EVER бързо вдигнаха публиката на крака. Представители на различни поколения от деца до възрастни танцуваха непрестанно до края на концерта, а най-разпалените фенове организираха импровизиран дансинг, непосредствено до сцената.

GIPSY 4 EVER възпламениха публиката на Античния театър в Пловдив
netinfo
Пабло Рейес -  оригиналният съосновател на групата Джипси Кингс, след над 20 милиона продадени копия и награда „Грами“, прави новия си проект GIPSY 4 EVER, в който привлича още двама ключови музиканти от Джипси Кингс - един от най-прославените китарни виртуози – Марио Регис и музикалния ръководител и главен композитор на “Кралете” – басиста Ксавие Падиа. Съставът на GIPSY 4 EVER се допълва от Джовани Буче (вокали и китара) – един от най-прославените изпълнители на румба в Южна Франция и Испания и барабаниста Хосе Кортез. 
Концертът на GIPSY 4 EVER е част от Есенния салон на изкуствата, който се организира от община Пловдив и партньори.