Фенове от цял свят очакват с нетърпение концерта на KATATONIA в Пловдив
Фенове от цял свят очакват с нетърпение концерта на KATATONIA в Пловдив / Tangra Mega Rock

Хората, които виждате на снимката са ИЗАБЕЛ и НОРМАН от Монреал, които ще предприемат дългото пътешествие от Канада, за да присъстват на безпрецедентното шоу с оркестър на култовата група в Античиня театър на 22 септември.

По-малко от седмица преди концерта, предварителните продажби показват, че съотношението на български фенове спрямо гости от чужбина ще бъде почти 50 на 50, като се очакват и зрители от Великобритания, Германия, Франция, Холандия, Испания, Полша, Италия, Унгария и други.

Ето и снимката, която ПАТРИК ВИДАВСКИ от Полша е публикувал в официалното събитие във Facebook, показваща, че той ще измине 1529 km, за да присъства на концерта.

Фенове от цял свят очакват с нетърпение концерта на KATATONIA в Пловдив
netinfo
KATATONIA ще изпълнят 12 от песните в програмата си заедно с Филхармонията на Държавна опера Пловдив под диригентството на ЛЕВОН МАНУКЯН. След това, групата ще представи още песни самостоятелно - подробности вижте тук.

БИЛЕТИ за концерта на KATATONIA в Античния театър с цена 40 лв (регулярни) и 65 лв (golden circle) ще откриете в системата на www.Eventim.bg. В деня на шоуто ще бъдат съответно 50 и 75 лв.