Ани Салич и Николай Дойнов в Пловдив под мотото „Свободни да избираме!”
Ани Салич и Николай Дойнов в Пловдив под мотото „Свободни да избираме!” / Нова тв

Ани Салич и Ники Дойнов отиват близо до хората, за да застанат лице в лице с проблемите им, броени дни преди местните избори

И тази година водещите Ани Салич и Николай Дойнов тръгват из страната, за да чуят проблемите на зрителите и да насочат прожекторите към най-важните теми за тях, в навечерието на местните избори. В продължение на пет дни екипът на Новините ще обиколи села и малки градчета, които по една или друга причина са привлекли вниманието на България и са станали емблеми в Новините.

Обиколката на Новините започва от днес, 12 октомври, с първа спирка Пловдив - бъдещата Европейска столица на културата. След това новинарският екип на Нова, заедно с любимите телевизионни лица Ани Салич и Николай Дойнов, ще посети най-новата община у нас - Сърница. На 14 октомври ще ги посрещнат в Горни Лом - селото в най-бедния регион на страната, което стана свидетел на една от най-страшните трагедии през последните години. В четвъртък ще отидат до брега на морето в Балчик, а финалът на обиколката, този петък, ще бъде в Подбалкана, в родния град на Левски - Карлово.

Вярна на своята иновативна природа и в стремежа си да бъде в унисон с динамиката на събитията, Нова отново е готова да потърси и даде точните отговори на своите зрители. Всяка вечер на живо в централните Новини водещите Ани Салич и Николай Дойнов напускат студиото и отиват в центъра на вашите проблеми.

Не пропускайте новинарските емисии на Нова и ексклузивните срещи на Ани Салич и Николай Дойнов - тази седмица, пет емблематични места в пет последователни дни.

Ани Салич и Николай Дойнов в Пловдив под мотото Свободни да избираме
netinfo