/ netinfo
На събитието присъстваха Савина Петкова, председател на Общински съвет-Пловдив и директорът на ОИ „Старинен Пловдив“ Йордан Илиев
Георги Стаменов и екипът му посрещнаха над 60 директори на детски градини и училища, ректори на ВУЗ, преподаватели и представители на културни институти в Пловдив. Тържественото събитие, което кметът на район „Централен“ и отдел “Образование, култура, социална и младежка дейност” към администрацията за втора поредна година организират се състоя в двора на ул. „Хр. Г. Данов“ 39.

Оформят короните на дърветата на „Цар Борис III Обединител“

„Изборът на място в навечерието на 24 май не е случайно:
носи символика и ще продължим да отбелязваме светлия празник тук. Честит празник!“, поздрави гостите Георги Стаменов и пожела на всички вдъхновение и здраве, както и нестихваща мотивация.

Официални гости на събитието бяха Савина Петкова, Председател на Общински съвет-Пловдив, директорът на ОИ „Старинен Пловдив“ Йордан Илиев, кметът на район “Южен” Борислав Инчев, представители на другите районни администрации.

„Централен” с ударен брой акции за репатриране от началото на 2018 г.

На поканата се отзова и Мартина Гарабедян, която тази година спечели стипендия от фондация „Кроношпан“ за обучение в САЩ. На територията на район „Централен“ се намират 12 общински детски градини, 27 частни, държавни и общински училища и 5 висши учебни заведения.