Законодателството в подкрепа на бизнеса ще обсъди председателят на парламента Цецка Цачева на срещи в предприятия в Плевен
Законодателството в подкрепа на бизнеса ще обсъди председателят на парламента Цецка Цачева на срещи в предприятия в Плевен / снимка: DarikNews.bg

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева ще посети днес промишлени предприятия в Плевен. Тя ще се запознае с постиженията и проблемите им, с отражението на икономическата криза и ще изслуша предложенията им за законодателни инициативи за подобряване на бизнес средата, информират от пресцентъра на НС.

В 9.00 часа Цецка Цачева ще разговаря с ръководството и служителите на „Вапцаров Холдинг" АД - предприятие, специализирано в производството на пресови машини и хидро-енергетично оборудване. За 10.00 часа е насрочено посещението на председателя на Народното събрание в дружество „Метаком-СЛЗ".  С ръководството на Центъра за производство на мода „Димитров" ООД председателят на парламента ще разговаря в 10.30 часа. В 11.00 часа Цецка Цачева ще посети фирма „УниПОС", специализирана в проектирането и производството на специализирана електроника.

В 12.00 часа председателят на парламента ще бъде гост на СОУ „Иван Вазов". Инициативата е посветена на 160-та годишнина от рождението на патриарха на българската литература. След срещата Цецка Цачева, учители и ученици ще поднесат цветя на паметника на Иван Вазов.

Председателят на Народното събрание ще даде пресконференция за представителите на медиите в 13.00 часа в заседателната зала на областната администрация в Плевен.