Владислав Николов поздрави  жените в Пелишат за 8 март
Владислав Николов поздрави жените в Пелишат за 8 март / gerb.pleven

Народният представител от ГЕРБ Владислав Николов и Йордан Грижов, член на общинското ръководство на ГЕРБ - Плевен присъстваха на тържество, посветено на Осми март в село Пелишат. Залата на читалище "Пробуждане 1997" събра близо 100 души, избрали заедно да посрещнат празника.

"Скъпи празнуващи, мили жени и майки, скъпи дами, днес вие сте най-специалните, защото правите живота на нас, мъжете, по-усмихнат и нежен". С тези думи кметът на Пелишат Петър Йочев приветства дамите в залата.

Поздрав към жените отправи и народният представител Владислав Николов: "Осми март е един от най-хубавите празници, на които ние мъжете гласно признаваме прекрасните качества на българските жени-тяхната сила и воля при даването на нов живот, нежността и грижовността, с която създават уют в семейството и всеотдайността им при отглеждането и възпитанието на нашите деца. Мили дами, благодаря ви от името на всички мъже, че правите живота ни по-красив и емоционален", каза Владислав Николов.

Специален подарък за дамите бяха прекрасни пролетни цветя, които всяка от тях получи лично от депутата Николов и от кмета на Пелишат.

Владислав Николов поздрави  жените в Пелишат за 8 март
netinfo

В последната година членовете на ГЕРБ в Пелишат се увеличават, каза кметът Петър Йочев. Факт е,че делата са по-убедителни от хиляди думи, допълни той и посочи, че със съдействието на ГЕРБ и ръководството на община Плевен се възстановява откраднатият бюст-паметник на Любен Вешков. "Ще подпомогнем финансово и участието на самодейния състав в предстоящи конкурси, асфалтирахме няколко улици, които бяха в лошо състояние, направихме основен ремонт на здравната служба. Остава да бъде довършена и църквата по проект "Красива България", но щом има воля има и резултати", обобщи Йочев.

Владислав Николов поздрави  жените в Пелишат за 8 март
netinfo