В СОУИван Вазов изпратиха четвърти клас с тържествена церемония
В СОУИван Вазов изпратиха четвърти клас с тържествена церемония / sou.ivanvazov

Песни, танци, фойерверки, много вълнение и радост съпътстваха церемонията по завършването на 4 клас в СОУ „Иван Вазов". На 29 май, от 21:00 часа в двора на училището се проведе тържеството по изпращането на випуска.

Развълнуваните четвъртокласници, водени от класните си ръководители се подредиха във футболното игрище под звуците на химна на училището. Децата от всяка от шестте паралелки носеха академични шапки в различни цветове, които символизираха тяхното завършване. След като всеки клас беше подреден на мястото си, дойде време за първото изпълнение от програмата - ръченица от малчуганите в групата по хореография на г-жа Надя Тодорова.

След безупречното представяне на малките танцьори, класните ръководители, видимо развълнувани, отправиха своите пожелания за бъдещето към учениците. Директорът на училището, господин Димитър Митев, също произнесе реч, с която пожела на децата да се представят все така добре и старателно и в оставащите години от обучението им, както и да изкарат едно хубаво и весело лято.

Свидетелствата бяха връчени на всяко от децата, лично от господин Митев. Паралелно с обявяването на имената на четвъртокласниците вървеше и слайдшоу с техни снимки от първи клас.
След като учениците от 4а и 4б клас получиха удостоверенията си, те изпълниха песента „Училище любимо наше", след което, документи за успешното си завършване взеха и малчуганите от 4в и 4г клас, които пък изпяха „Купон". Ред дойде и на малките вазовци от 4д и 4е клас, които след като се сдобиха със свидетелствата си, представиха песента „Аз съм българче".

Церемонията продължи с два танца, подготвени специално от мажоретния състав на училището. Веднага след второто изпълнение на момичетата небето се озари от пищни фойерверки, които бяха и най-очакваното събитие на вечерта. Наред със зарята, малчуганите пуснаха в небето връзки с балони в цветовете на българското знаме.

В СОУ"Иван Вазов" изпратиха четвърти клас с тържествена церемония
netinfo

В края на тържеството, като на едно истинско завършване, четвъртокласниците хвърлиха своите шапки във въздуха, с което отбелязаха и края на програмата.

За успешното обучение и подготовка на учениците през първите четири години от тяхното образование отговорни бяха, разбира се, техните класни ръководители. Децата дължат много на г-жа Даниела Китева (4а клас), г-жа Евелина Ницова (4б), г-жа Мая Тодорова (4в), г-жа Сашка Данговска (4г), г-жа Пепа Николова (4д) и на г-жа Надя Тодорова (4е клас). Вярваме, че положеният от тях и от техните възпитаници труд през годините няма да остане напразен. Ние можем само да им пожелаем една прекрасна ваканция, изпълнена с много игри и весели емоции.