/ ОУ "Валери Петров"
На 1 юли с пъстро тържество ОУ „Валери Петров” изпрати своите седмокласници. Учеинците отпразнуваха завършването на основното си образование с весело настроение, с любов и признателност към своите учители.

Мирослав Петров връчи почетни отличия на МОН на 10 педагози от областта

Г-жа Ирен Димитрова, директор на училището, връчи свидетелствата за основно образование на седмокласниците, изразявайки удовлетворението си от успешната учебна дейност, пожелавайки им да продължават да бъдат амбициозни и интелигентни, успяващи.

ОУ "Валери Петров"

Успехите съпътстваха учениците седем години. През това време децата работиха усърдно, творяха, мечтаха и градиха своя успех, подкрепяни от професионализма, вярата и обичта на своите преподаватели.

Повод за гордост са отличните резултати на седмокласниците на НВО по български език и по английски език, второ място на националния кръг на ХV Национална олимпиада по география и икономика, призови места на националния кръг на олимпиадите по история и цивилизации, по техническо чертане.

ОУ "Валери Петров"

В края на тържественото изпращане на випуск 2018/2019 година в небето, изпратени с надежда и усмивки, полетяха пъстри балони!