zvezdev
zvezdev / dariknews.archive

Иван Звездев ще бъде гост на Великденско шоу – спектакъл, организирано от Общоградско средношколско общежитие Плевен, съобщи директорът Веселка Лилова. В аванс тя сподели, че за тайните и вкусовете на българският козунак ще разкаже Иван Звездев по време на събитието, което ще се проведе на 18-ти април от 12:00 часа пред сладкарница „Хензел и Гретел“, на 3-я етаж на Панорама МОЛ в Плевен.

По време на спектакъла три отбора ще покажат своите умения в декорирането, боядисването на яйца и приготвянето на вкусен козунак под зоркия поглед на много учители и специалния гост Иван Звездев. Приготвените козунаци и декорираните яйца ще бдсат дарени на ученици с нисък социален статус. Събитието е отворено за всички жители и гости на Плевен, като публиката ще има възможност чрез аплодисментите си да определи и най-добрия отбор.
Всеки любител на българската ще може да закупи книгата „150 любими рецепти“ на Иван Звездев лично с автограф. Организаторите изказват благодарност за подкрепата на сладкарница „Хензел и Гретел“, както и на Панорама МОЛ за партньорството.