Топло решение  за студения ден - Diplomat-ично предложение за есен и зима
Топло решение за студения ден - Diplomat-ично предложение за есен и зима / diplomat.bg

Според проучванията, всяко пето семейство в България използва с удоволствие поне един уред за дома Diplomat. Вече 25 години популярната марка се грижи за комфорта и качеството на живот на своите клиенти.

Сезоните са четири, но многообразието от уреди с марка Diplomat, подходящи за всеки от тях, е голямо. Днес ще поговорим за зимата.
Всеки от нас, ако още не е намерил, търси своето решение за студените дни. За нас е важно изборът, който направим, да е достатъчно ефективен и същевмеренно икономичен. Вентилаторната печка обаче е тази, без която не можем. Тя е малка и удобна. Благодарение на високата мощност и вентилатора, топлата струя за кратко време може да затопли въздуха в помещението. Бърза, леснопреносима и ефективна, тя е чудесен избор за забързаното ни ежедневие и топлата атмосфера в дома.

Kакво прави вентилаторните печки Diplomat по-различни от всички останали на пазара?

Вентилаторните печки Diplomat са достатъчно мощни (2000 W) и са с различен дизайн, подходящ да задоволи всяка наша претенция. Вертикални, хоризонтални и решени в няколко цвята - бяло, черно, сиво и сребристо, ни дават възможност за избор според индивидуалните предпочитания или изискванията на интериора.
Всички модели на Diplomat имат вграден терморегулатор, с какъвто повечето други не разполагат. С него можем да зададем желаната температура в помещението, след достигането на която, печката ще се изключи. Така пестим и значително количество електроенергия.

Здравият им корпус и защитата от прегряване са още две от предимствата им, заради които те са предпочитани. Разновидност на "духалките" (както още наричаме вентилаторните печки) са тези с керамичен нагревател, който е вграден в керамична плоча. Предимството на тези отоплителни уреди, е че не изгарят кислорода и изсушават въздуха в по-ниска степен. Моделите, които предлага Diplomat се отличават и с атрактивна визия и размер.

Не на последно място, при тези симпатични малки носители на топлина, е и тяхната ниска цена. В зависимост от възможностите ни и честотата на използване, можем да изберем среден или по-висок клас печка Diplomat, която ще отговори на очакванията ни.

Все пак не бързайте да вземете решение, преди да сте видели всички 150 идеи за топлина от Diplomat. Потърсете ги на www.diplomat.bg. Поръчайте, с безплатна доставка, от store.diplomat.bg.