Стартира санирането на блок „Локомотив” в град Левски

sanirane
sanirane / obshtina.levski
Кметът на Община Левски Любка Александрова подписа протокол за откриване на строителната площадка  и определяне на строителна линия за блок „Локомотив” днес и с това официално стартира санирането на пети блок в гр. Левски.

Качествено и в срок изпълнение на обекта  пожела кметът на Община Левски Любка Александрова. Срокът за изпълнение на строителните дейности за саниране на блок „Локомотив”е 2 месеца.Строителите са обещали да бъде завършен до празника на град Левски - 18 юли. ”Това ще бъде един чудесен подарък за над 45 семейства, жители на Левски за празника”, каза Александрова.

В откриването на строителната площадка, подписването на протокола и обсъждането на предстоящата дейност участваха: Мартин Леви –управител на фирмата изпълнител „Ивелинстрой” ЕООД гр.София, инж. Цветан Григоров - строителен надзор „Консулти-03” ООД гр. Плевен, инвеститорски контрол ЕТ” Зоя Паскалева” гр.Плевен, Антония Радева –технически ръководител, Ваня Улевинова - представител на Областна администрация, Иван Кенаров представител на сдружението на собствениците в блок „Локомотив”, Пламен Парашкевов – директор на Дирекция ”Градоустройство и архитектура”.

Добро взаимодействие между Община Левски и изпълнителите беше  отчетено.