/ НАП-Плевен
С покупка за 20.03 лв. Илонка Върбанова Миковска - учител по акордеон и пиано от Плевен получава чек от 2 000 лв. от Националната агенция по приходите (НАП). За втори път през този сезон месечната наградата от 2000 лв. се печели от плевенчанин.

Успешно приключи данъчната кампания

Плевенчанката участва в лотарията от самото начало на създаване на играта, а жребият през май я определи за месечен победител в играта с касови бележки на приходната агенция и Министерство на финансите.

Тя печели сумата от 2000 лв. от трети сезон на Лотарията с касови бележки. Наградата й бе връчена лично от директора на плевенската приходна агенция Цветомила Потурлиева. Късметлийката ще използва наградата за екскурзия до Испания, за която е заплатила само капарото.

Плевенчанин спечели телевизор от лотарията с касови бележки на НАП

Фискален бон на стойност 20.03 лв., донесе  на участничката 2000 лв., регистрирала в играта над 1000 броя касови бележки. Късмет й донесла бележка от покупка на хранителни стоки преди да отиде на селото си.

Победителката сподели, че със създаването на мобилното приложение за GSM, разработено от НАП за регистриране на касови бележки с бар код, участието в играта е много лесно и достъпно.

В офис Плевен 5000 декларации за доходи са подадени по електронен път

В лотарията може да участва всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и регистрира валидни касови бележки, издадени след 16 ноември 2015 г.

Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност, уточняват от НАП, като пожелават късмет на всички участници в Лотарията с касови бележки.