Петорна експертиза проверява роми по дело за пране на пари
Петорна експертиза проверява роми по дело за пране на пари / archive.dariknews

Петорна експертиза проверява роми по дело за пране на пари
netinfo

Доколко от Панорама Мол ще успеят да скрият шапката на
плевенчани с откриването му

Колко деца от областта накара конкурсът за рисунка "Хубава си, моя
горо" да се хванат за четките

Кога ще се гледа мярката за неотклонение на
17-годишния убиец на Мишел

По-здравословна ли е сега храната от Детска кухня по мненията
на родители и на ръководството

На кои две места в Плевен ще можете да кажете "Благодаря ти,
докторе" на 7 април

Каква организация сме създали като първи за тази година домакини на
"Спортувай в твоя град"

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Петорна експертиза проверява роми по дело за пране на пари
netinfo

Темите тази сряда в ежедневника "Посоки":

Свикват последно събрание за „Нова Плама"

За 16 април от 14 часа в Зала 8 на Съдебна палата - Плевен е насрочено заключително събрание на кредиторите на бившата рафинерия „Нова Плама" АД в несъстоятелност. На събранието ще бъде представен и обсъден отчетът на синдиците във връзка с разпределението на сумите от осребряване на имуществото на фирмата и обстоятелството, че масата по несъстоятелността е изчерпана. Последното на практика ще бъде основание за прекратяване на производството по несъстоятелност, последвано от заличаване на „Нова Плама" АД като дружество в Търговския регистър.

Петорна експертиза проверява обвиняеми по дело за пране на пари

Петорна съдебномедицинска експертиза проверява зрението на братята Горан и Станьо Маринови от Долни Дъбник, обвиняеми по делото за пране на пари от Палестинската автономна територия, което започна в началото на годината. От прокуратурата в Плевен настояват новата експертиза да бъде извършена от вещи лица в София, защото направена тройна експертиза в досъдебното производство вече е потвърдила решението на ТЕЛК, с което на двамата се признава 100-процентова слепота.

Медицинският университет увеличава броя на студентите си

След предприети акредитационни процедури и други мерки Медицинският университет в Плевен ще увеличи броя на обучаваните студенти в него от 1600 на 2200.

Тази събота
Спортен празник ще радва децата в Плевен

На 5 април (събота) от 10.00 ч. в Градската градина в Плевен ще се проведе спортен празник от инициативата "Спортувай в твоя град". Дисциплините, в които ще участват състезателите, са баскетбол, колоездене и лека атлетика. Подробности за предстоящата спортна проява огласиха пред медиите вчера зам.-кметът Стефан Петков и Симеон Съев - координатор на проявата.
Плевен се включва за втори път в инициативата "Спортувай в твоя град", редом с градовете Русе, Бургас, Пловдив, Варна, Кюстендил и София, обяви Стефан Петков.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Петорна експертиза проверява роми по дело за пране на пари
netinfo

"Зетра", бр. 24:
Новата система за роботизирана хирургия с тренировъчен симулатор е доставена и инсталирана в Плевен, съобщава регионалният вестник "Зетра". Тя е част от втория етап на проект за развитие на научноизследователска и обучителна дейност на Медицинския университет.

Ловеч почете паметта на жертвите от комунистическия концентрационен лагер „Слънчев бряг" в каменната кариера край града. На място бяха дошли близки на убити в лагера, жители на града и активисти на десни политически сили.
Плевенчанин се самоуби в Ловеч, пише "Зетра".

Проведените от областния управител на Ловеч Милко Недялков консултации за определяне на състава и ръководството на Районната избирателна комисия не постигнаха съгласие за председател.

Създаването на съвместен проект за устойчиво развитие на туризма "Централен Балкан - Розова долина" обсъждаха кметове на шест общини в троянското село Орешак, информира вестникът.

Други теми от броя на "Зетра": Плевенските старейшини отложиха въпроса за плувния басейн. Нов тригодишен обществен договор за ред и сигурност подписаха в община Ловеч.

2299 зрелостници ще държат матури през май в Плевенско. Утвърдиха новите почетни граждани на Ловеч. Ученици от гр. Гулянци започнаха благотворителна великденска акция за деца от плевенския дом "Детелина".

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Петорна експертиза проверява роми по дело за пране на пари
netinfo

Анонс на в. „BG Север", бр. 12/2014 г.

„Съдия не изпълнява решения на висшестоящите инстанции", е водещо заглавие на най-новия брой на седмичника „BG Север". Магистратът от Кнежа се поставя над законодателството и ВКС.

На стр. 3 от изданието можете да прочетете за новата фаза, в която е навлязла войната между топлинните счетоводители.

„АБВ е стратегически проект, а не еднодневка", е заявявил Румен Петков на срещата си с жителите на град Койнаре - материал на стр. 4.

„Плащаме данък сгради в пощите, там ще се приемат и фишове от тотото" е водещото заглавие на страницата за бизнес. Става въпрос е за новите дейности на пощите в борбата за финансово оздравяване.

На стр. 6 можете да прочете материала със заглавие: „Учениците със СОП носят три пъти повече пари в училищния бюджет". Подзаглавието пояснява, че именно затова предстои битка между школските директори за различните деца. Любопитна информация предоставя, както винаги, „Артстраницата" на вестника.

„Лекарите имат странно чувство за хумор, защото гледат по-философски на живота", заявява в специално интервю пред седмичника д-р Петко Стефановски, шеф на спешното отделение в Плевен. Той е известен с чувството си за хумор и е роден на Деня на хумора и шегата 1 април.

Стр. 9 е посветена на Иван Иванов - Манги - самоукия танцьор, направил от децата истински българчета. Той е създателят и дългогодишен ръководител на танцова група, прераснала в ансамбъл „Нашенчета".

От спортната страница ще научите за всички значими спортни събития с плевенски адрес, а на 16 стр. четете как „Художници свирят рок под земята в компанията на съмишленици".

В броя ще намерите още т.в. справочник, много интересни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.