Откраднатият референдум обсъждат от НС на БСП, на среща в Плевен
Откраднатият референдум обсъждат от НС на БСП, на среща в Плевен / archiv.DarikNews

Среща - разговор по актуални проблеми организира областният съвет на БСП - Плевен. Темите, които ще бъдат обсъдени са „2013 - Бюджет на мизерията", „ГЕРБ - безработица и корупция", „БСП - растеж на заетостта и доходите", „Откраднатият референдум" и „Сергей Станишев, президент на ПЕС - шанс за ускорено развитие на България в социална Европа".

На срещата ще присъства група от народни представители и членове на Националния съвет на БСП - Румен Петков, Михаил Миков, Ваня Добрева, Георги Терзийски, Любомир Петков, Руси Статков, Марияна Петрова, Васил Антонов и Радослав Илиевски. Ще присъстват още и кметове, общински съветници и експерти.

Срещата ше се проведе на 12 ноември - понеделник, от 18:00 часа в зала „Плевен" в сградата на Областна администрация. Час преди това в 17:00 ще се проведе заседание на областния съвет на Обединението на жените - социалистки.

По - рано същия ден, ще бъдат проведени и срещи с партийния актив, общински съветници и членове на ОПО в Червен Бряг, както и с членове и симпатизанти в Гулянци, Кнежа и община Долни Дъбник.