Община Д.Митрополия обяви поръчка за ремонт на улици в Ореховица и Гостиля
Община Д.Митрополия обяви поръчка за ремонт на улици в Ореховица и Гостиля / archive.dariknews

Община Долна Митрополия обяви Публична покана за обществена поръчка с предмет: „Ремонт на улична мрежа в селата Ореховица и Гостиля - община Долна Митрополия". Максималната стойност на поръчката е 20 833,33 лв. без ДДС и се финансира от бюджета на община Долна Митрополия.

От пресцентъра уточниха, че критерият за оценка на офертите ще бъде "Икономически най-изгодна оферта", а срокът за подаване на оферти за участие е до 16:30 часа на 14 октомври 2014 г. в Деловодството на Общината.
Допълнителна информация и документи, свързани с поръчката могат да бъдат получени на интернет адрес: - Профил на купувача.

От Общин Долна Митрополия уточниха, че публичното отваряне на подадените оферти ще се извърши от специално назначена комисия на 15 октомври 2014 г. от 11:00 ч. в Административната сграда на Община Долна Митрополия.

На публичното заседание ще могат да присъстват участниците в публичната покана или техни упълномощени представили, както и представители на средствата за масово осведомяване и на други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето.