Обявиха обществена поръчка за текущ ремонт и зимно поддържане на републиканските пътища в Плевенско
Обявиха обществена поръчка за текущ ремонт и зимно поддържане на републиканските пътища в Плевенско / netinfo

Търг за възлагане на обществена поръчка за текущ ремонт и зимно поддържане на републиканската пътна мрежа на територията на Областно пътно управление Плевен ще се проведе на 14 октомври. Това съобщават от пресцентъра на ведомството. Процедурата е обявена от Национална агенция "Пътна инфраструктура" по Закона за обществените поръчки, а търгове ще се проведат в още седем областни пътни управления в страната.

Офертите на участниците, които искат да извършват текущ ремонт и зимно поддържане на стопанисваните от Районна пътна служба Плевен близо 272 км пътища, ще бъдат отворени на 14 октомври от 12.00 часа в сградата на Областно пътно управление Плевен. Пак там, но в 14.00 часа, ще станат ясни предложенията на проявилите желание да ремонтират 252 км, стопанисвани от Районна пътна служба Левски, в 16.00 часа ще бъдат отворени офертите на участниците в търговете, които искат да поддържат и ремонтират стопанисваните от Районна пътна служба Телиш 269 км републикански пътища.

Документацията за новите 22 процедури по Закона за обществените поръчки ще бъде публикувана на официалната електронна страница на агенцията, допълват от пътното управление в Плевен.