/ Плевен
Повече от удовлетворени сме, защото финиширахме с тройно по-голям резултат спрямо първоначалните прогнози. Сега имаме 7 съветника в ОбС-Плевен. Доволни сме, че имаме и трима избрани кметове от първи тур - Бойка Пъшева в Бохот, като в Мечка Кирил Кирилов отново е кмет и Цветан Господинов е отново кмет на село Бръшляница“. Това каза Найден Зеленогорски на среща с медиите в пресклуба на БТА в Плевен.

„Бяхме ударени от това, че масово не се брояха преференциите, а и от отмяната на машинното гласуване“, каза Зеленогорски, като допълни че според социологическа агенция, едва ли не всеки трети глас е купен. „Наложи се да се борим с тази огромна машина, но въпреки това кандидатът ни има много добър резултат и ще надграждаме от тук нататък. Убедени сме, че Плевен заслужава още един мандат на Георг Спартански“, каза още Найден Зеленогорски.

„Спартански започна с много заложени мини, за да не се развива Общината по европроекти. Истината е, че сега сме в десетката на чистите финансово общини в България. Убедени сме, че ако не беше машината за сплашване щяхме да сме победители на първи тур. Сега гражданите са изправени срещу машината - огромна, която мачка. Убедени сме, че Плевен няма да се поддаде“.

Зеленогорски апелира за масово гласуване от страна на гражданите. „Вярвам, че плевенчанинът няма да се поддаде на машината и Спартански ще спечели с голяма разлика“, добави той.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!