Над 70 модела представят на Есенния технически панаир
Над 70 модела представят на Есенния технически панаир / archiv.DarikNews

Плевен запази традицията и отново през октомври ще бъде ''на колела''. Тази есен от 10 до 14 октомври за 16-ти път ще се проведе престижния форум „Партньори на колела", информират от "Партнерс експо" ООД, основен организатор на автосалона.

Акценти на изложението са автомобилния салон и отоплителна техника. Изложението запази интереса и мотивацията не само на автомобилните представителства в града ни, но и на фирми, чиито марки не се предлагат в Плевен.

Новостите в тазгодишното издание на "Партньори на колела" са свързани с представянето на всички премиерни модели за текущата година. Очакванията са над 70 модела да бъдат на разположение на посетителите за оглед и тестване.

По традиция в началото на зимния сезон, производители на отоплителна техника и алтернативни енергоспестяващи технологии ще представят климатици, слънчеви колектори, газови инсталации, фотоволтаични системи, камини.

Потвърдено е и участието на фирми с малогабаритна селскостопанска техника и инвентар, на финансови, лизингови и застрахователни институции.