„Мошеник завлича местен бизнесмен с 350 000 лева, пише BG-Север
„Мошеник завлича местен бизнесмен с 350 000 лева, пише BG-Север / archive.dariknews

Мошеник завлича местен бизнесмен с 350 000 лева" пише BG"Север
netinfo

Крадци нагло стрелят по охранител в Славяново и при опит да
отмъкнат животни в Мечка

На колко години е с какви мерки, каква зодия и как се
казва новата Mис Плевен

Защо "Железният светилник" е любима книга на актрисата Камелия
Хатиб и кои роли й отиват повече

По какъв необичаен начин ще отбележат за 20-и път Деня на
франкофонията в ГПЧЕ - Плевен

В кой градски парк родители не разхождат децата си и
какво очакват, за да започнат

Имат ли и какъв е шансът на волейболистките ни, за да влязат все
пак във финалите на Националната лига

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Мошеник завлича местен бизнесмен с 350 000 лева" пише BG"Север
netinfo

Темите този четвъртък в ежедневника „Посоки":

Безплатни прегледи за туберкулоза в Плевен

Лекарите ще очакват пациенти от 31 март до 4 април в диспансера на ул. „Св. Св. Кирил и Методий"

КНСБ:
Нередовни заплати, липсата на договор са сред проблемите на работещите в областта

Липсата на трудов договор, нередовно изплащане на заработеното, преминаване от безсрочен към срочен трудов договор, осигуряване върху минимална заплата, експлоатация на женски и детски труд са само малка част от нарушенията, констатирани от КНСБ в Плевенска област по време на техни проверки и по сигнали на членове на синдиката.

Трима плевенчани с награди от фондация „Св. Иван Рилски"

Трима плевенчани са сред отличените на първите годишни награди на фондация „Св. Иван Рилски - Плевен". Церемонията по награждаването се състоя във вторник в столичен хотел. Сред гостите бе вицепрезидентът на България Маргарита Попова, която награди и един от отличените - доц. д-р Галина Кирова, носител на приза в категория „Образна диагностика". Проф. д-р Григор Горчев стана носител на два приза на фондацията в категориите „Онкология" и „Иновации в медицината".

Сметките за парно за февруари - масово между 50 и 100 лева

С 8% по-малко плащат плевенчани спрямо същия месец на миналата година

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Мошеник завлича местен бизнесмен с 350 000 лева" пише BG"Север
netinfo

„Обвиниха кмета на Тетевен за злоупотреба със служебно положение", е водещото заглавие в броя на регионалния вестник „Зетра". За мнението на хората от Тетевен и на кметовете на села от общината разказва вестникът на 1-ва страница. Сондаж изпуска газ край Деветаки, съобщава още вестникът. От четвъртък започва обезопасяването на обекта.

Първокласници учиха за водата в музея. Бебета ще слушат класика в плевенската библиотека, информира „Зетра".
„Уж се разкривали работни места, а в област Ловеч безработицата расте", казва депутатът от ГЕРБ Николай Нанков, цитиран от вестника.

2776 дела решиха плевенските окръжни съдии през 2013-та година. Нова численост и структура на общинската администрация предлага кметът на Ловеч. Кмет сади дръвчета в Кнежа. С авангардни операции плевенски лекари спасяват крайници.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Мошеник завлича местен бизнесмен с 350 000 лева" пише BG"Север
netinfo

Вестник BG-"Север" тази седмица:

„Мошеник завлича местен бизнесмен с 350 000 лева" е водещото заглавие на най-новия брой на седмичника „BG Север". Магистратите бездействат, въпреки многобройните жалби от потърпевшия, пише в публикацията.
За гладната стачка на служители в „Напоителни системи" и за проверките от ДАНС на строителна фирма за източване на европари, можете да прочетете на 3 стр.

„Не разбирам омразата и страха, които са обхванали ръководството на БСП", завява Румен Петков на стр. 4. От материала става ясно, че решението за изключване на симпатизанти на АБВ се пренася и по места.

От страницата за бизнес научаваме, че „Първите нови тролейбуси пристигат до месец, останалите - до есента". На същото място можете да прочетете: „Строителите очакват да запазят обемите", „От битови предмети до багери продават плевенчани през нета".

„Кучета нахапаха третокласничка близо до училище „Пейо Яворов" в „Сторгозия", е стряскащото заглавие на 6 стр.

„Инкрустрации от меча на хан Кубрат са пренесени върху носиите от Гиген", е интересното заглавие от страницата „Артседмица".
„Балетът е като да рисуваш картини върху вода", заявява в специално интервю пред вестника Виолета Радева, художествен ръководител в балетната школа в читалище „Съгласие".

На старите вестници е посветен любопитен материал на стр. 9. Заглавието е: „Повече от век вестниците търсят жълтината и сензацията в новините".
Стр. 15 предлага, както винаги, богата спортна информация, а на последната 16-та можете да прочетете как „Бебоци ще слушат класически произведения в библиотеката".

В броя ще намерите още т.в. справочник, много любопитни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.