Изложение Архитектура, строителство и обзавеждане ще се проведе през април в Плевен
Изложение Архитектура, строителство и обзавеждане ще се проведе през април в Плевен / www.sxc.hu
Изложение "Архитектура, строителство и обзавеждане" ще се проведе през април в Плевен
27121
Изложение "Архитектура, строителство и обзавеждане" ще се проведе през април в Плевен
  • Изложение "Архитектура, строителство и обзавеждане" ще се проведе през април в Плевен

"За един по-уютен, светъл и спестовен дом" ще работи тазгодишното - 13-то Специализирано изложение "Архитектура, строителство и обзавеждане" в Плевен. То ще се проведе от 21 до 25 април в City Center "Mania Tower", обявиха организаторите "Партнерс Експо".

Поканени за участие са фирми, занимаващи се със строителни работи и материали, обзавеждане, оборудване, екстериор, интериор, градинска и паркова техника и др. До момента най-голям интерес организаторите отчитат сред представителите, занимаващи се с възобновяеми енергийни източници, отопление, климатизация, вентилация и газификация. Изложението има за цел да привлече всички фирми, които могат да спестят разходите на едно домакинство в условията на криза. Форумът е насочен основно в услуга на крайния потребител, подчертаха от "Партнерс Експо" и споделиха, че очакват фирмите и предприятията да предложат на посетителите много големи отстъпки.

Предвидено е за всички строителни представители да се проведе обучение под формата на семинар, на който ще бъдат разгледани последните изисквания в бранша и усвояване на пари по европейски програми. Обучението ще се проведе съвместно с Камара на строителите в България - ОП Плевен. Сред останалите съорганизатори на изложението са плевенските организации на Съюза на архитектите, Браншова Бизнес Камара, Стопанска Камара, Камара на инженерите и инвестиционното проектиране, Българо-германски център за професионално обучение. Специализираното изложение ще премине традиционно под патронажа на кмета Найден Зеленогорски.