Хиляди плевенчани подкрепиха Росен Плевнелиев и доц. Димитър Стойков въпреки проливния дъжд
Хиляди плевенчани подкрепиха Росен Плевнелиев и доц. Димитър Стойков въпреки проливния дъжд / netinfo

Хиляди плевенчани се събраха на 13 октомври на площад Възраждане, въпреки проливния дъжд, за да чуят идеите на кандидатите на ГЕРБ за президент, кметове и общински съветници за развитие на Плевен.

Приех да се кандидатирам за кмет, защото в Плевен съм създал семейството си, тук съм направил кариерата си и тук смятам да посрещна старините си. С тези думи кандидатът на ГЕРБ за кмет на Плевен доц. Димитър Стойков се обърна към събралите се.

Искам да се пенсионирам в града с най-много европейски проекти, в града, в което всяко трето семейство ще работи по европейски проекти, в град, в който ще има много млади хора и места за спорт, в един приветлив, европейски град.

Вярвам, че това ще се случи, защото от 12 години насам Плевен за първи път има шанса държавни институции, Община и Общински съвет да гледат в една посока, в името на една цел. Това гарантира успеха на общини като Бургас и Габрово, това ще гарантира и плевенския успех, заяви още доц. Стойков.

Като хирург аз съм свикнал да работя в екип и да разчитам 100% на него. Успехът на тази формула съм доказал с резултатите, които постигнах в болницата и които ще постигна и в Общината, категоричен бе кандидатът за кмет.

Екипът ми е от утвърдени специалисти в своите области - икономисти, учители, лекари. В нашата листа няма измислени титли.

Това е екипът, който в следващите 4 годни ще реализира нашата амбициозна програма - ориентирана към вашите надежди и очаквания.

 Не искаме повече „ще". От 60 обещания, които получихте преди 4 години бяха реализирани само 5 и едно частично.

Ние искаме нещата да се случват сега!

Хиляди плевенчани подкрепиха Росен Плевнелиев и доц. Димитър Стойков въпреки проливния дъжд
netinfo

Сега да работим, сега Плевен да стане по-добро място за живеене, сега да се върнат децата ни тук. И съм сигурен, че с тези хора ще успеем, заяви кандидатът за кмет.

Плевен е болен от дълги години, затова сме избрали хирург, който да влезе в Общината и заедно с общинските съветници да я излекува и това е доц. Димитър Стойков, обяви председателят на националния предизборен щаб в ГЕРБ Цветан Цветанов.

Доц. Стойков е доказал се професионалист и както и е лекувал всички плевенчани, така сега ще бъде кмет на всички. Защото има потенциала и ще го направи със сърце и любов, категоричен бе Цветан Цветанов.

Скъпи плевенчани, много важно е да отидем на 23-и и да упражним конституционното си право на глас, много е важно да имаме висока избирателна активност, защото това е гаранцията за бъдещето на Плевен и всички общини в България, призова той.

Заедно с местните ни предстоят и президентски избори и за нас е чест  в Плевен да бъде Росен Плевнелиев. Той и Маргарита Попов - нашата президентска двойка са доказани специалисти в своите области, успели да се реализират, които ще изпълнят със съдържание президентската институция. И заедно с изпълнителната власт ще подпомагат кметовете на Плевен и другите общини, защото само така ще постигнем нашата цел да градим Плевен, да градим България, ангажира се Цветан Цветанов.

Ще говорим по-малко за политика не заради дъжда, а защото повече работим отколкото говорим. С тези думи и лавина от аплодисменти на сцената на площад Възраждане се появи кандидатът за президент Росен Плевнелиев.

Ние правим една открита и честна кампания и нейното мото е „Аз съм „за". Нека ви кажа за какво „Аз съм „за" - аз съм „за" открито и честно управление на еврофондовете. Последните 2 години нямаше скандали, а гордо вдигнати глави, защото ние успяхме да получим милиарди и да изпълняваме над 1 000 регионални проекта. Аз съм „за" вашите проекти да се случват и именно затова ще работя като президент регионалното развитие да бъде част от националния план за развитие. Аз съм „за" български производители. Затова вие сами да си изкарвате парите, но затова ви трябва силна икономика и добра бизнес среда, работеща система на правораздаване, обяви кандидатът на ГЕРБ за президент на България.

Затова ни трябват нови политици - прагматици, новите строители на България, категоричен бе той.

Хиляди плевенчани подкрепиха Росен Плевнелиев и доц. Димитър Стойков въпреки проливния дъжд
netinfo

„За" бизнеса, „за" културата „за" спорта на нашия древен град ни подкрепете, за да можем да се поздравим на 23-и с две победи с №2 в бюлетината, призова и председателят на Народното събрание Цецка Цачева.