ГЕРБ учреди структура в Плевен
ГЕРБ учреди структура в Плевен / netinfo
“ГЕРБ има готовността за предсрочни избори и аз тайно се надявам, че премиерът Сергей Станишев, който обеща че БСП ще се стяга за предсрочни парламентарни избори, ще удържи на обещанието си”. Това каза днес в Плевен председателят на партия ГЕРБ Цветан Цветанов.

“ГЕРБ е в състояние да се яви на едни предсрочни парламентарни избори, но за мен е най-важното не кога ще има такива избори, а да се оправдае доверието към хората и работата с гражданското общество като цяло. Не изключваме възможността във времето да се търси партниране на всяка една основа, която е добра и за града, и за държавата”, така отговори Цветан Цветанов на въпроса ще търсят ли сътрудничество със СДС.

“Съвсем резонно и нормално е ГЕРБ да си партнира и да си сътрудничи с политическия спектър от център дясно за предстоящите избори за евродепутати”, допълни Цветанов. Листата на партията вече е готова, но предстои събеседване с още няколко човека следващата седмица, след което ще бъде обявена. Водач на листата на партия ГЕРБ за евродепутати е Душана Здравкова, съдия във Варненския съд.

Цветан Цветанов беше в Плевен, за да се срещне с членове на партията в града и да обяви координатора на ГЕРБ за Плевенска област – това е Ивелин Николов. В рамките на 3 дни ще бъдат обявени 11-те човека, които ще бъдат в координационния съвет на ГЕРБ в Плевен.