Д-р Цветан Костов: Ние се ангажираме да изведем отново България от кризата
Д-р Цветан Костов: Ние се ангажираме да изведем отново България от кризата / netinfo

Мажоритарният кандидат и водач на листата на „Синята коалиция" в Плевен д-р Цветан Костов, кметът и съпредседател на Националния предизборен щаб на „Синята коалиция" Найден Зеленогорски, председателят на Общинския съвет в Плевен Георг Спартански и кандидатът за депутат от коалицията Христо Каленов се срещнаха вчера с жителите на Върбица, Опанец и Буковлък. Д-р Цветан Костов запозна хората в трите плевенски села с основните акценти в предизборната програма на „Синята коалиция".

„Ние се ангажираме да съставим дясноценстристко правителство без БСП и ДПС и да изведем отново България от кризата", заяви водачът на листата на „Синята коалиция" в Плевен д-р Цветан Костов. Той акцентира върху намерението на сините да осигурят достъпни и качествени медицински услуги за всички, да намалят ДДС върху лекарствата от 20 на 5 процента, което ще направи цените им достъпни, да увеличат пенсиите, като гарантират достоен живот на хората от третата възраст.

Кметът на Плевен Найден Зеленогорски припомни на хората във Върбица, Опанец и Буковлък, че за да се реализират важните за населените места от Плевенска община инфраструктурни проекти, трябва да бъдат подкрепени с номер 19 в бюлетината доказаните професионалисти от листата на „Синята коалиция".

На събранието в Буковлък кметът на селото Росен Русанов призова жителите да не продават своя глас и да подкрепят с вота си „Синята коалиция".