/ Dariknews.bg
Във връзка с изграждането на автомагистрала „Хемус“ през територията на община Ловеч към Агенция „Пътна инфраструктура” са издадени общо 248 удостоверения на собственици на имоти, съобщават от пресцентъра на общинската администрация. Издадените документи са за землищата на селата Баховица, Лисец и Славяни.

Премиерът Борисов в Плевенско: АМ "Хемус" ще вдигне БВП минимум с 10 %

Към 4 юли, от трите села към АПИ са изпратени следните документи: за с. Баховица - изготвени са 97 удостоверения за наследници на починали лица, придружени с удостоверения за постоянен/настоящ адрес на наследниците; изготвена справка за постоянни и настоящи адреси на живи собственици на имоти - 85 лица.

Кога ще е готова цялата магистрала „Хемус“?

Остават за изготвяне две удостоверения за наследници (очакват се удостоверения от други населени места); за с. Лисец - изготвени са 110 удостоверения за наследници на починали лица, придружени с удостоверения за постоянен/настоящ адрес на наследниците - 439 бр.; изготвена справка за постоянни и настоящи адреси на живи собственици на имоти за 54 лица; за с. Славяни - изготвени са 41 удостоверения за наследници на починали лица, придружени със справка за постоянен/настоящ адрес на наследниците; изготвена справка за постоянни и настоящи адреси на живи собственици на имоти - 26 лица; остава за изготвяне една документация за имот.