Намериха труп на 20-годишен с прободна рана в гърдите
Намериха труп на 20-годишен с прободна рана в гърдите / netinfo

Сигнал за намерен труп на мъж в землището на село Широко поле е подаден снощи в 20,15 часа в РУ-Кърджали. Незабавно е била изпратена дежурна оперативна група за оглед на място. Установено е, че 20-годишен жител на село Жинзифово е загинал от прободна рана в областта на гърдите. На мястото на престъплението е бил и автомобилът, който младежът използвал.

Тялото е транспортирано за аутопсия в кърджалийската болница. Образувано е досъдебно производство и се издирва извършителят на деянието.

Полицията се обръща към гражданите, ако разполагат с информация за съмнителни лица в района на престъплението, както и за движението на автомобила на жертвата, да се обадят на тел.112 или в дежурната оперативна част на РУ-Кърджали – 0361/69 623 при гарантирана анонимност.

 

Според жители на село Жинзифово младият мъж е изчезнал преди два дни, издирван е от близките си, но телефонът му не отговарял. Работел на бензиностанция в Кърджали, а преди години бил на гурбет в Дания. В селото се говори също така, че освен прободна рана, мъжът е бил и прострелян.