Виктория Йорданова от ПМГ спечели регионалния кръг на състезанието за спелуване на английски език Spelling bee
Виктория Йорданова от ПМГ спечели регионалния кръг на състезанието за спелуване на английски език Spelling bee / ПМГ
Седмокласничката от ПМГ- Кюстендил Виктория Йорданова спечели регионалния кръг на състезанието за спелуване на английски език Spelling bee, който се проведе в Благоевград. В него участваха победителите от училищните кръгове в региона, като ПМГ "Проф. Емануил Иванов" бе представена от Виктория Йорданова, ученичка в 7 клас и Калоян Янев, ученик от 5 клас.
 
Виктория вече два пъти печели регионалния кръг, тази година също заслужи първото място. Тя се класира за националния кръг, който ще се проведе на 21.04.2019 година в София. На него участват победителите от регионалните кръгове от цялата страна, като всички те и техните учители отиват на едноседмичен лагер в град Банско през месец юли.

Виктория Йорданова от ПМГ спечели регионалния кръг на състезанието за спелуване на английски език Spelling bee
ПМГ

Това е последната година, в която Виктория има право да участва в състезанието, тъй като то е за ученици до 7 клас, но се надяваме, че ще предаде достойно щафетата на бъдещите участници в състезанието. Представянето и на другия ни участник, Калоян Янев беше много добро, коментираха за Дарик от ръководството на ПМГ.
 
Дарик- Кюстендил